Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
dnes musime vyhrat, tak odcinime zbabrane el clasico a priblizili by sme sa realu a celu tabulky a k tomu este zapas k dobru
Takto zabíjať talent Desta :(
Táto zostava sa dala predpokladať, ešte Dest namiesto Roberta a bolo by to top. Dnes 3 body a urvať víťazstvo.
Roberto dal proti Betisu 2. asistencie tak teraz bude hrať nepretržite 2. mesiace. Načo sme kupovali Desta ?
Vie mi dakto hodit link na stream na mobil?
Prečo zase Roberto jebn* ma na akú pič* sme potom kupovali Desta
.... zostava nie je predpokladaná,ale skutočná?
Dembelé má riadné nitro keď sa rozbehne.
Ousmana zatiaľ najaktívnejší.
Dembele nesktočne hrá zatiaľ
Griezmann by sa mohol naučiť spracovanie lopty.
Od 10 minúty hra upadla.
Prihrávame prihrávame ale šancu si vytvoriť vôbec nevieme. Ešte že hráme proti Atléticu, ktoré veľmi nevie útočiť.
Messi niekedy takéto šance premienňal ako nič.
nieee Dembele
Vymrdanec Carrasco, už měl bejt dávno venku, prase zákeřný. Tak 2 fauly na žlutou mu prošly..
Strašná bieda. Zaspávam.
Ani neutočíme poriadne, len si prihrávame.
Je kokot ten Marc?!?
Wow tak to je sila.
Na tohle se nedá koukat.. Griezmann neviditelný, Pedri neviditelný, Dembélé sice krásná rychlost, ale úplně neproduktivní.. Hrozná hra.
Dobre Stegen dobre
Debílek co neměl bejt na hřiští už, nám dá góla. Super.
Taký gól, pr sekúnd pred hvizdom. Ja som neveril, že toto dokáže zrobiť Stegen.
to čo zrobil ter Stegen
Ale povedzme si na rovinu: nič nehráme.
Marc sa nudil v braane ? nevadí aspoň som sa na dačom pobavil na konci keď už to je taká nuda tento zápas ? škoda že na úkor Marca som sa pobavil išiel veľmi ďaleko :/ nevyšlo nevadí stáva sa ?
Pred tým, než tu budete nadávať na Stegena, pozrite sa ako to celé začalo- Piqueho spracovanie 10 metrov od nohy, presne pre hráča Atletica, ktorý ju z prvej je*ol hore a bum gól....
Pedri s Griezmannem ve předu úplně nuloví to se pak těžko útočí...
Stegen už išiel na Prestatyn skor :-D
Koeman pál do pič* myslel som že niečo zlepšíš ale je to len a len horšie škoda reči už na to nemám vobec nervy
Niekedy som sa tešil na zapasy ale teraz je to týžden čo týžden iba utrpenie
Úprimne, ten Coutinho mi tam chýba...
Záloha neexistuje, kraje obrany slabé- najme Robertová strana, Messi chápem, že prišiel z Južnej Ameriky ale túto sezónu nehrá veľmi dobre. Pedri toho som ani nevidel, že je na ihrisku. No a k tej chybe Marca sa radšej nevyjadrujem. Na polovici Atlética len prihrávame ale žiadna snaha o vytvorenie si šance, hrali sme to na 0-0. Z tej hry musia štípať oči kto to pozerá.
A bez Fatiho pár mesiacov no zbohom. Tešil som sa po 2 týždňoch na Barcu ale som strašne sklamaný.
Odkedy odišiel Lucho, nič nehráme. A to je už 3 a pol roka.
To sa len Marc rozbehol už do šatne lebo ho to tiež už nebavilo ale nakoniec zistil že sa ešte hrá tak sme dostali gool no :/ ?
A Leo keď takto chce hrať aj naďalej, bude lepšie ak odíde. Bude to lepšie pre neho aj pre Barcelonu.
škoda Lenglet
a sme skončili, už je len Araujo
Treba si tento rok ešte užiť ligu majstrov lebo po tomto ročníku sa tam dlho nepozrieme