Ja by som ho určite nepredával aspoň nie v zime teda. Nech ukáže to čo sa od neho očakáva. Ak bude hrávať pravidelne určite sa zlepší aj kondične. Má čo ponúknuť len aby sa mu vyhýbali zranenia konečne
To je nejaky upadajuci charitativny klub, ktory s oblubou odstrkuje tych, ktori si dovolia byt vynimocni, a menej schopnych udrziava. To nie je Barcelona, ktoru som mal rad. To je nejaky divny autoritarsky kemp. Z toho, co si pamatam, Ronaldinho ked odchadzal, tak uz vtedy hral slabo - prechadzal sa, moc prieniky nerobil, mozno 2x do zapasu, nebol extra prinosom. Teda k Dembeleho situacii by som to neprirovnal. Koeman by mohol odist, nez to uplne znici, ale zda sa mi, ze sa chce pred svojim odchodom co najviac vyburit skazou klubu.
Já doufám, že se určitě neprodá. Pod správným trenérem, který mu vštípí disciplínu a dohlédne, aby jeho tréninky byli pro něho kvalitní a snížili by riziko zranění, tak může být tahoun týmu. Hráčů jako je on, ten driblink, rychlost, střelba, hra oběma nohama takových po hřišti moc neběhá. Já mu držím palce, aby zanechal v Barce pořádnou stopu i když začátky neměl ideální.
Ako podľa mňa už dostal príležitostí viac než dosť. Ale áno súhlasím, ak do konca sezóny neukáže tú "extra triedu" tak hneď predať. I keď osobne si myslím, že za neho dostaneme max. 35 mil.
Profil má dobrý ale zatiaľ využiteľný len vo Fife...a uvedomte si že ide o mzdu, aby si tie peniaze zaslúžil pol sezóna dobrých výkonov nestačí...pokiaľ odmietne predĺžiť so zníženým platom tak určite predať...
vyborny clanok. presne to vystihuje tu dilemu s dembelem. hlavne ten posledny bod trafil do cierneho. lebo ked dembele naplno ukaze svoj potencial v inom klube, tak nas fanusikov barcelony by asi porazilo.
podla mna podpisat cim skor, a ak sa neukaze, tak predat ho mozme hocikedy. v lete uz bude jeho cena velmi nizka oproti tomu, za co ho mozme predat s dlhodobejsou zmluvou.
...pokud podepíše smlouvu alespoň 3+ s normálním platem...
Je náš najlepsi útočník, lebo Leo hrá zo zadu.