Súhlasím s ním v tom, že Barcelona zatiaľ herne sa ukazuje dobre a vo výbornom svetle sa ukázali mladí Fati a Pedri. Aj Dembelé hraje dobre, čiže je tu priestor na výbornú generačnú obmenu. Za mňa je sklamanie zatiaľ De Jong a Dest
Dest ktory hral par zapasov a de Jong nahodou zahral velmi dobre takze Janko Hrasko nevypisuj tu a chod radsej na forum Juventusu. aj dole koment na Koemana. najprv napises to potom to. asi urobime galeriu komentov Janka Hraska dobry napad nie?
Nebýt ty blbý situace kolem Puiga a taky kolem Aleňi, tak jsem zatím s Koemanem hodně spkojenej, jak vede Barcu. A to, že není první v tabulce...po tom v jakým rozkladu byl tým před měsíci (především díky dua Valverde, Barto) , kde je napsáno, že kdyby byl u kormidla Klopp, Pepek nebo Mourinho, že by by tým byl na tom o dost lépe. Zatím se mě jeví jako správný trenér pro Barcu. Doufám co se týče těch dvou mladíku z La Masie se situace otočí a budou dostávat větší prostor.
všetci sme chceli prioritne zmeniť dve veci:
- v prvom rade štýl hry, aby to bolo rýchlejšie, hravejšie, vytvárali sme si viac šancí a bavili sme sa futbalom. To sa naozaj podarilo ALE zatiaľ máme veľmi slabú efektivitu.
- zároveň sme všetci chceli aby začali dostávať šance hlavne mladí hráči a vymenili sa slimáci na ihrisku, s výnimkou Puiga a Aleňu sa to deje každý zápas
Koeman je určite dobrý tréner. Napr. Guardiola by podľa mňa nemal ani takéto výsledky. On je slávny len vďaka tomu, že mal to šťastie, že trénoval v tom čase nesmierne silnú barcelonu, navyše vo forme.
Nenapada ma nic konkretne co Koaman zlepsil. Kondicku? Mozno, alebo je to omladenym kadrom, comu sa nepricinil. Od zaciatku tlacil hracov mimo poziciu. Zlepseniu vykonov doslo vdaka zraneniu Coutinha nie krokom Koamana.
tuno totálně nesouhlasím....to brutální omlazení za takovou chviličku a zlepšení kondice za těch pár měsíců ti přijde málo?? :-) Možná by jsi měl jít trénovat ty....ono to je asi o dost jednoduší podle toho jak to říkáš a dá se toho zvládnout o dost víc.
Asi som mal. Tim je behavejsi pretoze je v dosledku prestupov podstatne mladsi. Kym hral Coutinho stalo to za hovno, on hral v pohode ale Leo bol nulovy hrot Griezman nulove kridlo. Keby Koaman sledoval posledne sezony Barcelony nenastojcil by na ponechani Coutinha a Griezmanna, pretoze by vedel ze Barca pre nich nema poziciu. Mohol tu byt miesto nich poriadny utocnik. Teraz som zvedavy co spravi s Coutinhom. Znefunkcni Lea na inej pozicii alebo da Coutsa na kridlo? Sofiina volba.
Za mě De Jong, Busi, - Cou -Messi, Griezmann, Dembélé. Samozřejmě, že Griezmann tam bude furt překážet, protože to není klasický hroťák. Malen/ Lautaro by tam sedli víc.
tunno: teba fakt nemoze nikto brat vazne. coutinho bol pred zranenim nas najlepsi hrac a ty by si ho vyhadzoval. za druhe: co zmenil koeman? okrem spominanej kondicky, zmenil rozostavenie a pridal do nasej hry aspon daky system, ktory sme doteraz nemali. za cias valverdeho a setiena sme ani z polovice nemali tolko sanci za zapas jak teraz. to ze to ti hraci zahadzuju jak na beziacom pase je uz druha vec.
Couts zahrál skvělé dva zápasy a pak před zraněním to už byl ten starý dobrý Couts než jsme ho poslali na hostování. Prostě k ničemu. Sorry ale určitě to nebyl náš nejlepší hráč. Zajímavé že po zranění nebo kdy nehrál, jsme začali hrát ještě přímočareji a je to mnohem lepší fotbal.
Podla statistik sofascore v zapasoch s Coutinhom sme mali priemerne 2,3 "big chances" na zapas. Po jeho zraneni je to 4,5. Hrame ofenzivne dobre odkedy to mame vpredu ako tak usporiadane.
kazdu odpoved myslis vazne:D Zopakujem, ze po jeho zraneni sme mali v priemere 2x tolko cistych sanci a takmer 2x tolko striel na branu. To je zlepsenie ofenzivy o 100 percent.
sam si vravel, ze coutinho hral skvele len proti slabym superom. rovnako ti vravim, ze sme mali viac sanci len vdaka slabsim superom, nie vdaka chybajucemu coutinhovi. s coutinhom by ich pravdepodobne bolo este viac
Janko Hrasko ty vôbec neovládas históriu Barcelony. A nekydaj na Guardiolu lebo on ťahal Barcelonu keď bola v kríze a nebola to iba ta známa novembrova kriza boli to riadne sracky. Táto sezóna ani nie je poriadne rozbehnuta a už je guardiola horší tréner ako koeman. Kto ti to nadiktoval. Vieš vôbec kto bol vtedy prezident?
s Coutinhom sme mali 3/6 tazsich súperov, bez neho 2/4, takze to iste. Ty si prv vravel, ze sme si vypracuvavali kopec sanci aj s nim a zahadzovali ich, co statistiky vyvratili.
Statistiky sofascore. Pricetnemu by som ich spominat nemusel. Pricetny by si vsimol, ze si vytvarame podstatne viac sanci. Ak vytlaci znova Lea zo svojej pozicie bude to opat top futbalik ?.
Na tomto fóre je veľa amatérov a futbalových kibicov proti hráčovi menom DEMBELLÉ.
Koeman objavil, že má nespochybniteľne kvality, teda to, čo ja viem a tvrdím odkedy som ho sledoval v Dortmunde. Bravo trénerko, trvalo Ti to, než si na to prišiel. ?⚽️
Aká trpezlivosť? Dembelé príde a uvalí gól. Griezmann chodí, chodí, cupitá, až naveľa dá po mesiaci gól. Rozhodne mi preto lezie na nervy oveľa viac ako Dembelé. Dembelé má tiež výpady, čo je to, čo chcem vidieť, lebo ak sa má hrať hlavne na bezpečie, tak to si môžem pozerať šach. Práve hra na istotu mi lezie na nervy viac a vraj to tak mali fanúšikovia Barcelony už dávno.
No len niekoho nebaví čakať kým príde...a tak fandi niekomu inému ked sa ti hra Barcelony nepáči, vlastne ani neviem na koho si teda pozeral minulý rok...
No neviem, ja tu píšem, že sa mi hra Dembelého páči a on tvorí hru Barcelony. Čas, keď je hrač zranený, mi nelezie na nervy, sú to objektívne dôvody nulového príspevku k hre. Za to ale mi lezie na nervy takmer nulový príspevok hrajúceho hráča. Teraz si aj za predanie Fatiho? Máš trpezlivosť čakať 4 mesiace?
Kluc ???fati a lepsi ako dembele cg ? ani nahodou neni lepsi co dokazal fati nič dembele si prešiel už 3 ligami vo francuzku hral za 2. Najlepsi tím v nemecku a teraz za 1 najlepsi tím v spanielksu
A čo? Keby sme teraz kupovali, asi by aj toľko stál. Nemyslím, že hrá suverénne lepšie, Dembelé vie, čo Fati nevie až tak dobre - výpady a presnejšie strely.
Dembeleho strely? Akože tá jedna co chytil brankár Kyjevu? Lebo proti Juventusu keby nebola tecovana tak ju Vojto vyhlavickuje a proti betisu len prepálil cez stred, a výpady no tie 2 výpady za zápas čo sa mu podaria...Fati má lepší prehľad, lepšie nábehy,lepšiu kontrolu lopty a aj v 16-ke výber miesta...
Takže Griezmann dobre poslúži ako pozitívny príklad disciplíny, keď treba zhodiť Dembelého za nedostatočnú disciplínu, ale aj ako dobrý negatívny príklad renomé, keď treba poukázať na bezvýznamnosť Dembelého renomé? Strelu ukázal proti Betisu. Aj 2 podarené výpady na zápas sú super, mnohí nemajú podarený výpad celý život. Príde mi, že Fati v poslednej dobe hrá viac na istotu, je v niečom lepší, no v niečom zas Dembelé, rozhodne by som Dembelého nezhadzoval za to, že v niečom nie je tak dobrý.
No dembele je super len veľa krát sa namiesto spomínaného "príde a dá gól" stane že "príde, dakto do ňho štuchne, odíde na traumačku a 6 mesiacov rehabilituje"
Ty si bol určite na traumačke,trepeš piate cez deviate, ale podstata futbalu Ti nejde a nevieš ani o čom je. Štuchne, pane bože si vedľa ako jedla, štuchnutý...?
Čo trepem piate cez deviate??? Po prvé: slovom štuchnutie som chcel poukazať na to ako často je zranený. Po druhé: nechápem ako sa môžeš tváriť, že dembele sa nikdy nezranil ?
Veď ešte pred pol rokom každý nariekal že aky je dembele porcelanovy.
Ja netvrdim ze nie je dobry, ja tvrdim ze sa casto zrani a preto jeho vykony nie su vzdy take stabilne.
Ak si to nepochopil radim ti prečítať si moj komentar este raz. Amen
? Veď de jong je jeden z našich najlepších záložníkov. Vždy vypichne loptu a prevezie ju do predu. Vsimni si to. Trincao snáď sa ešte chytii a zvyšok čo si vymenoval predať
- v prvom rade štýl hry, aby to bolo rýchlejšie, hravejšie, vytvárali sme si viac šancí a bavili sme sa futbalom. To sa naozaj podarilo ALE zatiaľ máme veľmi slabú efektivitu.
- zároveň sme všetci chceli aby začali dostávať šance hlavne mladí hráči a vymenili sa slimáci na ihrisku, s výnimkou Puiga a Aleňu sa to deje každý zápas
Za mňa ho hodnotím zatiaľ na 2- :)
Koeman objavil, že má nespochybniteľne kvality, teda to, čo ja viem a tvrdím odkedy som ho sledoval v Dortmunde. Bravo trénerko, trvalo Ti to, než si na to prišiel. ?⚽️
Veď ešte pred pol rokom každý nariekal že aky je dembele porcelanovy.
Ja netvrdim ze nie je dobry, ja tvrdim ze sa casto zrani a preto jeho vykony nie su vzdy take stabilne.
Ak si to nepochopil radim ti prečítať si moj komentar este raz. Amen