Fabrizio Romanovi : Semedo je krůček od podpisu - stěhuje se do Wolverhamptonu - Barcelona přijala nabídku - čeká se na jen na deal mezi hráčem a klubem
Ať kde, měl by jít někam, kde si ho budou vážit. U nás nikdy neměl 100% důvěru a už od začátku jeho působení se spíš hledaly alternativy, jak hrát bez něho, než s ním. Neskutečně mě vytáčel Valverde, když chtěl poslat na hřiště záložníka a tak raději stáhl Semeda a na jeho místo stáhnul ze zálohy Roberta, to bylo Valverdeho nejgeniálnější střídání za celé jeho působení v Barceloně. Takže ať Semedo odejde, protože tenhle tým vypadá, že spíš umírá.
Píše se o částce kolem 40 milionů, což bude spíše s nějakými bonusy. Osobně si myslím, že to bude částka jakou píše Aexon 35 milionů plus nějaké miliony v bonusech.
Nie je to ideálne riešenie, lebo si myslím, že v kádri sú aj väčší kandidáti na odchod, ale ak je to jediný spôsob ako prísť k peniazom... Ak sa ale ukáže, že tá informácia nie je pravdivá, nebudem sa hnevať.
Hoyer dalsi expert, lebo v zalohe je nedostatok hracov, hlavne, ze nemaju miesto ani pre odchovanca La Masie ? Rozmyslaj trochu! Darmo dame 2 goly v zapase ak dostaneme 8. Ak Semeda predaju tak dufam, ze aspon za 40mil. Za tie prachy +/- by mohli priniest 2 mlade posily do obrany napr. Desta a Garciu. Tymto tahom by som odchod Semeda ospravedlnil. Ale to by nemohol byt Barto vo vedeni..
Barca potrebuje prežiť 2 roky možno 3. A každé pohárové umiestnenie bude iba plus. A úspech bude aj 5 miesto v tabuľke . Boužiaľ treba začať skromne a postupne budovať. Ja ale momentálne s mužstvom ktoré máme na dobré umiestnenie šancu nedávam.
Stačí Depay a Wijnaldum. Niečo treba urobiť. Treba postupne obmienať káder. Síce prišli Pedri,Trincao a vrátili sa Coutinho a Dembele, ale treba ešte nejakú čerstvú krv. Dúfam, že na budúci rok sa predá Griezmann a budú peniaze na Haalanda alebo niekoho podobného.
Máš pravdu,ak tréner nevidí potenciál hráča a nechá si rozkazovať od Barta,taký tu naozaj nemá čo robiť. Manipuluje s ním tak ako s Valverdem a Setienom.
Stejne hral bidu. Nestihal se vracet atd... kdyby to alespon kompenzoval ve predu, nic. Kazdy vidi jen tu rychlost a obcas dribling ale malo kdy to nekam vedlo.
Semedo je sympatický, ale ruku na srdce, nepamatuju si, kdy by výborně nacentroval, či nahrál pod sebe, vytvořil golovou situaci. Prostě ne. Roberto není o nic lepší, je to zkrátka napravo bída od dob Alvese.
ruku na srdce o komu tam má akože nacetrovať a prihrať ked všetci čakajú čo spraví Leo XDD centrovanie nešlo už Alvesovi a to tam boli iný hráči určite to pojde teraz XDDD
Jenze SEMEDO MEL SKORO POKAZDY PRED SEBOU DVA LENOCHODY - Roberto a Messi a to je problém. Podívej se na Levo vracející se Griezmann a na pravo šílená propast protože Messi si zbíhá doprostřed a roberto běhal jako splašná ovce ani nevěděl kde je. Podívej se na první dva goly Bayernu který nesmyslně zesral Roberto který si hrál na Xaviho a ani se neobtěžoval pomoct Semedovi který tam byl často uplně sám na dva tři hráče Bayernu. Tohle mě neskutečně vytáčí on není nějaký Genialní RB ale poslední zápasy hrál hodně dobře stacilo aby dostal důvěru. A pak přijde bayern všichni zahrají uplný lejno Roberto ani Messi na pravo Semedovi nepomáhají ale odsere to on. !!!!!!. Ano potentil tam věci ale ten zápase tam byli horší hráči. A jak říkám at jde tady si ho nikdo neváží. Roberto je přece pracant. Sice je to hráč hodný okresu, ale neremcá přece si to není RB ale neremca přece. Sice neumí přihrát v obraně je ultratragicky ale neremca. A proč ho staví protože maka na treninku a neremca, že to není vidět v zápase jak maká na tréninku. Ja většinou vidím hráče co neumí udělat pohyb z míčem, co neumí přihrát, do kombinace je ultramarny, a co je mrtvý po 20 minutách hry. A o obraně ani nebudu mluvit protože on nezvládá nic v obrané fázi. Ale neremca a to je přece plus a je to odchovanec a 4 kapitán a tak musí hrát.
No ja som ten zápas sledoval a to až do do konca. A čo sa tu píše dá sa súhlasiť ale nie úplne . Ja so videl ako Semedo prihral Robertovi (do špeku) okolo Roberta - 3 protihráči zobrala sa lopta a padol s toho gól .Roberto nemal ani šancu odkopnúť. Jasná chyba Semeda.
Aj ja som názoru že všetci hrali ho.... Ale Semedo bol obzvlášť na uterák mladý obranca si robil zo Semeda trhací kalendár. Po Semedovej strane 4 - góly . To že nedostal pomoc od hráčov je pravda. A pravda je aj to že Semedo na Barcu nikdy nemal.
Keďže ho nechce angažovať žiadny veľkoklub, asi nebude až taký dobrý. Áno, je lepší ako Roberto, ale ruku na srdce, chlapec je pozične úplne mimo a ak chceme pomýšľať na najvyššie priečky, treba nám niekoho kvalitnejšieho. Otázka však znie, kde ho zoženieme za rozumnú cenu, keďže nemáme peniaze na nákupy, resp. máme zákaz nakupovania kým niekoho nepredáme?
Na nejvyšší příčky a proto tam místo něho dáme Roberta? To si snad děláš řit ne? Tak mi prodáme o lvl lepší RB a necháme si tu na RB žumpu která je ještě horší než Semedo, výborný tah. A jaké RB j eideální pokud prodáme naše RB tak všichni vědí že musíme nějaké koupit čily opět nás každý natáhne. To si myslíte že Dest půjde za 10? :D A kde je psaný že se Dest prosadí může to být ještě větší fail .
Lenže ak chcú predať Semeda, tak to by mali zohnať aj adekvátnu náhradu za neho a nie kupovať ďalšieho záložníka ako vždy. Len dúfam že si nechcú ponechať ako jednotku na ten post Roberta lebo to bude katastrofa
Za to som písal ten koniec, asi sme sa len nepochopili. Samozrejme, že je úplná sprostosť ho predávať, kým nemáme náhradu. Bohužiaľ, vďaka “skvelému” manažmentu nemáme na výber. Rakitič, Vidal, Suaréz odídu zadarmo ak vôbec a keďže musíme niekoho predať, tak si to zlízne Semedo. Určite by som ho nepredával, kým nie je náhrada. Ale treba nám niekoho lepšieho. Dest môže byť fail, ale v momentálnej situácii musia zariskovať.
Jenže nás netlačila bota na RB Semedo s podporou by to v klidu zvládal. Stačilo aby dostal důvěru když jí dostal vyloženě nezklamal. Takhle za ty peníze koupíme Desta a on bude totalní fail a co budeme dělat? Opět jsme tak kde jsme v řiti a lepit RB Robertem je ještě horší . Je zajímavé že fanoušci to vidí ale absolutní dementi počínaji vedením a konče trenérem ne. Oni nevidí že Roberto na to nemá? Oni nevidí že RB post absolutně nezvladá a je tam pravidelně nejhorší? A to s nima jsou denně a jsou i na hrišti. To mi řekněte tohle. Ale to je vsechno v jednom. Tenhle klub je v takovým rozkladu a barto je v takových finančních sračkach, že on musí prodat vse za co aspon něco dostane aby ty dluhy aspon nějak snížil. On je v takových sračkách že tu žádný prezident takhle nebyl. Ani Rosell a to byl kriminálník hadr. Ale Barto tomu nasazuje korunu. A jak se říka Jaký prezident takový kluk. Lituji že tenhle šašek reprezentuje Barcelonu.
Az sa preda Semedo, dalsieho RB mozno ani nekupia, lebo Barto potrebuje vykrit financne machinacie a potrebuje zhrnat peniaze.....a zostane univerzal ...
Roberto v každom zápase tak si správne analizu
Aj ja som názoru že všetci hrali ho.... Ale Semedo bol obzvlášť na uterák mladý obranca si robil zo Semeda trhací kalendár. Po Semedovej strane 4 - góly . To že nedostal pomoc od hráčov je pravda. A pravda je aj to že Semedo na Barcu nikdy nemal.