Tohle všechno je bohužel pravda a Messimu se není co divit ..... Vedení nemá plán, kvalitu ani respekt k hráčům. Prakticky dokázalo za 4 roky zbořit vsechno co se tu roky budovalo ..... a Barto je tak slizkej, ze dokáže pomlouvat vlastní hráče přes média ! O tom že sám neodstoupí za žádných okolností jsem byl skoro přesvědčenej ... Barto není Culé !
Na prvom mieste: súhlasím čo je hore napísané a hlavne Bartomeu už mal dávno odstúpiť !!! Ale tak ako Barcelona vďačí za veľa Messimu tak aj Leo by nemal zabúdať kto mu dal šancu keď ho nikto nechcel, kto mu urobil prostredie aké chcel / privilégiá / a za svoj výkon bol Messi aj zaplatený nie málo !!! Aj toto prihnalo klub na pokaj finačnej krízy. Messi chcel zmeny a teraz keď prídu odíde lebo Suarez bol vyradeny.... detinské. A najviac ma sklamal ako kapitán či na ihrisku či mimo toto snáď rozvádzať netreba. Budem mu držať prsty , nikdy som nemal obľúbenejšieho hráča. Pre mňa je ale kapitán ktorý opustil svoju loď. Ja stále ostávam barcelonistom a ak sa stretne Barça proti Messimu ja vždy budem drža Barçe. Žiadny klub pre mňa nie je viac ako hráč, ani Messi. ForçaBarça
Já to řeknu asi takhle .... Barce fandim od r. 1997 a Messi snad nikdy nebyl mým nejoblíbenějším hráčem !!! Já tohle celé myslím spíš na to kam jsme to dotáhli zejména obrazem hry ! Prodeji a nákupy hráčů ! Vystupováním vůči legendám, chování vedení vůči hráčům atd.... Byly jsme Víc než jen klub, teď jsme všem pro smích :( Bylo by to na dlouhej článek a je mi z toho smutno ....
Ako ak Messi odíde a skončil by bol by to smutné ale dúfam že má aspon niečo v sebe a nepojde naozaj do City! Ak sa pozreme spatne na legendy a kapitánov Barci-Puyol-skončil karieru v barcelone.
Xavi-išiel mimo EU do kataru aby nehral proti barcelone.
Iniesta-Išiel do Číny aby nehral proti barcelone aj to povedal na rozlučke.
Messi-Ak odíde do Argentíny ako vždy vracel tak ok ale ak by odišiel do City sklamal by ma velmi.
Všetci čo odišli mohli hrať v klude ešte v Barcelone ale mali rešpekt a vedeli že už je čas prenecgať miesto mladčím a išli mimo aby nehrali proti barcelone.
Messi ak by išiel do City čo možno vyhrá ligu a Možno Ligu majstrov ako stojí mu to zato?má peknú zbierku trofeji nemyslím si že 2 navyše by mu k niečomu už pomohlo...
Dúfam že neodíde ale ak ano tak aby odišiel do Argentíny domov.
Tak kamo nemýlim si že by sa malo Messimu vyčítať že by mohol hrať proti Barce, pokial ma na to hrať na najvyššej úrovni a napĺňa ho to tak nevidím dôvod prečo by sa mal zakopať niekde v Argentíne alebo MLS, on Barce už nič nedlži, ona dlží jemu
A Puyol,Xavi,Iniesta nato nemali?taktiež mohli isť do iného klubu čo bol v EU ale nespravili to to je Rešpekt!!
Messi mal kontaktovať 2dni dozadu Pepa či by ho vedeli odkupiť až potom Messi chcel odísť keď mal zaručené že ho kupia za 300mil.
Ak by bol taký charakter tak by ho nekontaktoval a požiadal by o uvolnenie z klubu ale Messi si nechal zadné vrátka a až potom spravil krok...
Nechcem kritizovať Messiho zbižnujem ho ale toto dosral...
To isté si otoč pozeraj na celok nie iba na prezidenta.Messi “koli” prezidentovy zahodí celí klub!a čítaj vyšie článok 5dovodov prečo Messi odchádza Nechovajú sa pekne k jeho kamarátom pred jednim dnom ste všetci nadavali na legendy nech tahaju teraz sa ich Messi zastal a všetci zmenili názor!? Hráč nemože diktovať kdo tu bude kdo nie ale teraz sa ukazuje že naozaj šatna rozhodovala kdo ano kdo nie!!Nechcem aby odišiel ale ak odíde ako som písal tak ma sklame velmi 20rokov fandím barcelone ale toto kam sa dostal klub je smutné
Tak tak. Nikto nikomu nic nedlzi. Teraz ide o respekt.
Respekt Messiho voci klubu.
Respekt Barta k hracom.
Messi bohuzial stratil trpezlivost a Barto je potkan bez chrbtovej kosti.
maryann, zaplatené mal bohato to máš pravdu, ale nezabúdaj že Barce zarobil stá milióny či už výhratymi trofejami, sponzormi, alebo dresmi....take tými ako City, PSG alebo Chelsea ktoré mali oňho záujem za tie roky čo ťahal Barcu boli ochotne mu dokonca dať väčší plat, takze asi na takom hráčovi neprerobíš keď ho máš v tíme aj keď berie plat za dvoch/troch hráčov-viď Ronaldo alebo Neymar
Najvačšou chybou bolo angažovanie Valverdeho - tam to všetko začalo, odvtedy to ide dole vodou... Vyhrali sme síce v lige otrasnou statickou hrou tituly ale Real nebol súperom a v Atleticu boli vobec radi že sa nás ako tak držia v tabulke...
Navyše celý tím spohodlnel a Valverde ich presvedčil, že na vyhrávanie sa netreba moc nadreť, stačí to nejak pretrpieť, nejaké góly snáď vďaka Messimu dáme.
Souhlasím ! Angažováním Valverdeho to začalo a to že ho nevykopli hned po Římě ..... chtělo by se říct že to byla největší chyba ! Ale myslim si že jak Valverde, tak Setien byli jen nástrojem Bartomea k vytunelování klubu .... já si totiž jinak nedokážu vysvětlit naší přestupovou politiku, kdy 2x - 3x přeplácíme hráče který vůbec nepotřebujeme ....
Keď odíde do európskeho veľkoklubu, tak to bude zrada. Všetci predošlí kapitáni odišli mimo UEFA, aby nehrali proti Barcelone. Keď chce odísť, nech odíde po konci zmluvy do Newell's. Toto bude taký ronaldovský odchod, na kapitána a odchovanca trochu nechutné. A nečudujem sa, že Valverdeho odchod mu prekáža. Valverde bol slaboch a on získal moc.
Je to ňom kam pôjde, zrada by bola iba ísť do realu. A hráč ako Messi určite skončí vo veľkoklube. Ešte je moc dobrý na Čínu a MLS, peniaze nepotrebuje, chce len trofeje. Pozri na to mužstvo, nemáme pravého obrancu odkedy odišiel alves, záloha slabá, peniaze skoro ziadne, kauzy že klub si platí aby ociernovali vlastných hráčov na sociálnych sieťach, a velebil prezidenta klubu za klubové peniaze ... a sebareflexia u vedenia žiadna. Jedine abidal sa zachoval ako chlap.
Bolo vidieť že futbal mu nerobí radosť a myslím že je naozaj čas aby si záver svojej neuveriteľnej kariéry užil :) Akákoľvek kritika na Messiho je úbohá . Dávať góly, rozohrávka, držanie lopty , tvorca hry a ustáť 40 drobných faulov, byť jediný na ktorom to celé stojí a potom byť kritizovaný že nebránil :D to fakt ?
A či už sa to niekomu páči alebo nie Barcelona má čo robiť aby obhájila heslo viac ako klub.
Nevidím najmenší dôvod, prečo by sa mal ísť zakopať niekde do argentíny keď ešte má týždňu vyhrávať a v pohode môže hrať v hociktorom klube na svete??? Pokiaľ viem Puyol skončil, lebo sa mu kopili zranenia. Xavi s Iniestom sa vyjadrili, že končia lebo už cítia že nemôžu dať klubu 100% pro asi aj išli do slabších líg, aj keď u Iniestu možno zohral svoju úlohu obchod s vínom. Prečo byť sa mal ale zakopať hráč, ktorý sa cíti fit do nejakej smiešne ligy? Aby vás tu neurazili či nenehaneval??? Smiešne...
Xavi a Hlavne Iniesta pozerali viac na klub ako na seba a vedeli že ak ostanú nebudú na ich poste nikdo nový a vedeli že klub sa musí posúvať!!
Nemožeš porovnať Messiho a Xaviho a Iniestu.
Messi je boh fotbalu nikdo lepší nebol ale po ľudskej stranke je Xavi a Iniesta uplne niekde inde...
Ak by klub nevyhadzoval Suareza a Koeman by nepovedal údajne že hračom končí rozhodovanie a priamo Messimu tak by neodišiel Moj názor
To by si ale v podstate mohol vyčítať odchod aj Iniestovi. Tiež sme za neho nikoho nemali a doteraz v podstate nemáme. Takže podľa tvojej logiky ak by pozeral na klub ako má podľa teba pozerať Messi, mal tiež ostať kým by sme nemali za neho náhradu. Nehnevaj sa na mňa, ale nevidím dôvod prečo by on mal čakať kým nájdu náhradu a zase tak v podstate zachraňovať Brata keď ten dokázal zničiť fungujúci klub či po športovej, či po finančnej stránke.
:) nepochopil si Xavi a Iniesta odišli aby na ich miesto mohlo prisť mladý hráč nový,ak by neodišli sami tažko by ich niekdo posadil na lavičku...
A mali voči fans a klubu tolko rešpektu že išli mimo EU aby nehrali proti barcelone...
Ale messi podla info čo su dostupné 2 dni riešil zadne vrátka zo City. Ak by mu povedali nie tak by ticho sedel doma a nikam by neodchádzal to je od neho zle...
Ak by naozaj tak miloval klub tak by to nespravil lebo fan a klub mu dali všetko (nemyslím barta) a myslím si že klub mu dal až moc velkú moc aby on mal velke slo pri vybere hračov a trenerov ...?! Inom klube to nebude mať na 100%
Ak by Messi dal nap.na instagram že je smutny a že nie je spokojný z vedením a tak že končí a až potom by mu posielali ponuky ešte možno to by som ako tak bral ale on nikomu nič nepovedal ani klubu! Zavolal pepovi či by mohol prisť a až potom odfaxoval že sko končiť a zadarmo:) ako taktok by sa nemal chovať určite nie
To všetko sú tvoje, či niekoho (novinárske) domnienky čo a ako sa dialo. A nemyslím si, že Messi by sa musel báť o svoju budúcnosť, že by si nenašiel iný klub keby mu City nevyšlo ?
Dva body - Valverde a Suarez - hrac si budu diktovt kto bude trenerom a kamarat musi vzdy hrat aj ked mu to nejde? Toto ma sklamalo...s ostatnymi bodmi suhlasim.
Ja neviem ci tam nehraju rolu aj tie nezmyslne nakupy Gr,Demb,Cout a ich ptehnane platy a popri tom nepriniesli do muzstva takmer nic a o Luisovi,byt na trenerovom mieste,asi by som nechal Sua na lavicku,samozrejme ze by musel suhlasit so znizenim platu aspon o tretinu, no ale znizenie platu aj pre kazdeho hraca a vobec cela mzdova politika klubu je zla mozno najhorsia zo vsetkych lig v EU a ked chcelo vedenie vybudovat muzstvo tak trochu pre Messiho, tak aj on mohol nieco povedat, ze ten ano, ten nie, no ale to je moj dohad ja do toho nevidim, len ma bude velmi mrziet, ak najlepsi hrac tejto planety odide od nas takymto sposobom.
Messi je futbalový Boh, ale ani on nemá právo rozhodovať kto bude trénerom a kto bude hrať ,lebo jeho privilégiá už prerastaju v diktatúru.Čoho dôkazom bola otrasná hrá pod vedením Valverdeho a preferovanim určitých hráčov v zostave a zmluvy aké boli s nimi podpísané.Tym sa nechcem zastávať Bartra.Keď chce odísť nech ide ,hoci mi to bude ľúto,ale určite nie zadarmo.Tak ako klub si plnil povinnosti voči nemu tak nech si plní aj on svoje.Barcelona tu bola pred Messimu a bude aj po ňom.Hoci musím priznať, že najväčšiu slávu jej priniesol on ,ale všetko má svoje hranice a svoj koniec.
Už ho prodejte. Nemá zájem, na hřišt jde vidět čím dál menší zájem hrát. Jsou zápasy, co hrajeme o 10. Do toho nechce hrát za Barcu už celkově. Děkujeme Messi, ať se ti daří. Nejsi víc než klub, i když se tak chováš. Konečně po 3 letech můžeme udělat tým Barca a ne tým Messi. Doufám jsem rozloučení lepší s mym oblíbeným hráčem, ale jsou i horší věci.
Je tu banda fandov ktori su viac za Bartomea ako za Lea, tak sa zoberte do riti aj s vasim vedenim ,alebo nepiste sem svoje jalove nazory.Je mi z vas na grc.
Já chci ať vedení skončí, ale fandím Barce, ne Messimu. Takže fanoušci Messiho a ne týmu se seberte a své jalové názory vemte sebou. Je mi z vás na grc, jak upřednostňuje hráče místo klubu.
sonetcz Messi je tiež súčasť klubu každý hráč je súčasť klubu. Ale tento klub čo tak obhajuješ vedie Bartomeu a jeho banda. A tu je ten problém. Tento akože prezident potápa Barcu nie Leo že odchádza. Už to pochop. Nechápem ako môže niekto zozdelovať klub a Leo. Ty si myslíš že keď Leo pôjde preč bude po problémoch ? Všetko sa dá do normálu ?
Celý problém je vedenie. Keby Bartomeu chcel riešiť niečo pre klub. Tak si k tomu sadnú a poriešia to v prospech klubu. Či Leo pôjde alebo nepôjde preč. Bohužiaľ tu ale nejde o klub ani o hráča ide tu len o tie jeb... é peniaze a moc. Puyol by vedel rozprávať a ja dúfam že raz k tomu príde. Potom budeš chápať čo je to za klub a jeho vedenie.
Áno Barca pôjde ďalej. Bude to trvať veľmi dlho, bez titulov pokiaľ príde nová éra. Chce to čas. No keď Boh dá a Leo bude ešte niekde hrať v inom klube koľko fans si prepne aby sledovalo Lea ? Všetci máte svoj názor a viete dobre že Leo je iba jeden. Barca už tak fenomenálneho hráča mať nebude. Netreba rozoberať klub na Leo a klub lebo je Barca. Treba rozobrať uja Barta. Ale tak aby sa už nedal zložiť.
Tak tady jsou vyjmenované 2 body, který jsou dost zásadní a žádnej hráč by si to neměl dovolovat. Nemám problém přiznat a chci stejně jako každej, ať Barto skončí. Ale nelíbí se mi, že to je na základě vyhazují mi Luise a vyhodili mi Valvardeho a tak končím taky. Jsou to spekulace, ale tohle všechno jsou spekulace a nikdy pravdu neuvidíme. Stejně tak je spekulace, co řeší více lidí, že Koeman řekl Messimu, už žádné privilegia, myslí na tym. Každý je si rovný. Messi se urazil a tohle začalo. Já fandím Messimu, ale nelíbí se mi jeho postoj nic neřeknu fanouškům, jedu na vlně spekulací. Nebudu se zastávat Messiho, jen protože Messi. Klub je víc než on a Barto skončí tak i tak. To že to rozebral víme všichni, ale chování Messiho je značně pod uroven. Už 3 roky chci, aby se rozjela novej Barca, bez Messiho. Kdy každej musí spolehnout sam na sebe a ne se držet maminčiny sukně (Messi), co vše rozhraje a zakončuje a rozhoduje, co bude a nebude se dít na hřišti.
Píšeš (Ale nelíbí se mi, že to je na základě vyhazují mi Luise a vyhodili mi Valvardeho a tak končím taky. Jsou to spekulace, ale tohle všechno jsou spekulace a nikdy pravdu neuvidíme.) odkiaľ vieš že to tak je ? Lebo si to čítal ? Špekulácia. Odkiaľ vieš že jeho spôsob jednania je pod úroveň. Zase si niečo čítal ? Špekulácie. Vieš čo všetko teraz budú písať. Budú sa predbiehať. Záleží iba na tom či chceš čítať špekulácie alebo počkáš na realitu.
Ja iba hovorím že Leo je iba jeden a už nikdy nebude. Mal tu zostať ešte dva roky a pri ňom sa malo budovať nové mužstvo. A keď niekto dúfa že Stegen, Semedo, Jong, Fati a spol začnú vyhrávať tituly tak nech dúfa. Popredné kluby v Lalige ich rozoberú na drobné. Je to môj názor. Nemusíš súhlasiť nikoho o to nežiadam. Spomeň si o rok že tu bol jeden čo to spomenul. Nič viac.
Tak tento článek je vedený z nějakých 5 bodů, z toho 2 jsou extra nevhodné, na základě spekulací, jen se vyjadřuji k článku a celkově tématu. Pod úrovní mi přijde to, že celej ten čas od prohry byl ticho a když se oznámil konec Suareze, tak on ani nezavolal, nedomluvil schůzku, jen poslal fax-končím. Tohle je značně pod úroveň pro mě, už jen za jakou osobnost ho fanoušci mají. Já neřeším ani tak jeho odchod teďka. Pro me měl skončit už 3 roky. Ještě před Římem. Já nechci ať skončí, je to přece jen legenda a oblíbený hráč, ale vím, že nás to posune do budoucna. Mě proste vadí jeho nezajem a pozice v tymu, kdy nastupuje soupeř a ví, vše se hraje přes Messiho, protože je to Messi. Já nepotřebuji tituly, to můžu koukat na PSG, kde nemají konkurenci a fakt mě nebere Messi, co udělá geniální věc, ale naběhá 8km, lehce víc než brankář a o 4km min než soupeř. Jeho zpomalování hry, kdy se z kroku rozeběhne a buď to vyjde a wau a nebo to narve do soupeře a mávne rukou a nechá to na ostatních. Nebaví mě ho vidět na právé straně, kdy chybí díky tomu hráč a je to celé na Semedovi. Nebaví mě vidět defenzivní hráče v záloze, aby kryli jeho nulovou práci do obrany a vykryvali prostor, kde on se prochází. Nebaví mě sledovat jeho výraz, když se prohrává a on jako první z hřiště zmizí a jen kouká a to je kapitán. Už 4 roky se hraje silové a běhavej fotbal, Messi je skvělej do útoku, ale zbytek je k ničemu. Už bylo jednoduše dost týmu Messi, ale chci zase vidět tým Barca, kdy každej hráč věří sám sebe a musí se spolehnout na sebe, protože tam není taková osobnost. Messi tu má až moc velkej monopol.
Neviem, tu jeden socio pisal, spytaj sa jeho. Pre mna je to len banda lenivych debilov ktori si v priamom prenose nechali znicit klub. Nech si teraz uzivaju boje o 4. miesto v lige
Stále dúfam, že sa stane niečo, čo zmení jeho rozhodnutie. Keby išiel do City, ideálna by bola výmena za De Bruyna, ale neviem, či by na to De Bruyne pristal.
Mali by sme sa s touto situáciou zmieriť a hľadať v nej aspoň nejaké pozitíva do budúcnosti. Messiho rozhodnutie sa mi nepáči a to hlavne preto, lebo podľa toho čo doteraz prezentoval, Barca mala byť jeho srdcovým a konečným klubom v jeho kariére. To že Messi trpel slabšie výkony hráčov posledné roky moc na ňom nebolo vidieť. Ako kapitán nikdy spoluhráčov neburcoval a počas hry s hráčmi neriešil verbálne nič. Barca mu poskytla najväčší plat. Tie dôvody jeho odchodu sú diskutabilné. Teraz keď zmeny prichádzajú a Bartomeu čo skoro vypadne, Messi opúšťa nie len Barcu, ale aj svoje tvrdenia a články, ktorými nás tu doslova kŕmil. Messiho zaujímajú len jeho osobné úspechy a trofeje. Je mu jedno s ktorým mužstvom ich dosiahne. Ak nemá mať radosť z hry, tak radšej nič. Ďakujem mu za to že som mohol sledovať jeho futbalové výkony v FCB, ale mrzí ma, že som sa nechal oklamať jeho tvrdením, že srdce mu bije pre Barcu.
Ja by som si prial aby prestupil do Realu Madrid lebo cele vedenie barcelony si nezasluži aby messi hral pod ich šefovania a kto tu piše že messi sa nezachoval pekne a odchadza je debil
Messi sa vraj už kontaktoval so Citizenz. Tým arabom sa nechce vyplatiť 700M a ponúkajú 300+ Jesus. Ja by som radšej bral Sterlinga alebo Fodena , otázkou je či by vôbec chceli prísť a za akých podmienok!
Hahahaha 300 mega za hraca ktoremu ostavaju 2 roky kariery? Chlapce uz to neber, keby mali City 300 mega tak by uz pred rokom kupuli aspon 2 spickovych obrancov
Ak Messi odíde, viac ma zaujímať nebude. Nebudem sa tešiť z jeho úspechov. Je mi jedno kam pôjde. Skončí u nás tak, ako sme skončili my u neho. Zaujímať sa bude len o FCB tak, ako to robím cez 30 rokov.
Xavi-išiel mimo EU do kataru aby nehral proti barcelone.
Iniesta-Išiel do Číny aby nehral proti barcelone aj to povedal na rozlučke.
Messi-Ak odíde do Argentíny ako vždy vracel tak ok ale ak by odišiel do City sklamal by ma velmi.
Všetci čo odišli mohli hrať v klude ešte v Barcelone ale mali rešpekt a vedeli že už je čas prenecgať miesto mladčím a išli mimo aby nehrali proti barcelone.
Messi ak by išiel do City čo možno vyhrá ligu a Možno Ligu majstrov ako stojí mu to zato?má peknú zbierku trofeji nemyslím si že 2 navyše by mu k niečomu už pomohlo...
Dúfam že neodíde ale ak ano tak aby odišiel do Argentíny domov.
Messi mal kontaktovať 2dni dozadu Pepa či by ho vedeli odkupiť až potom Messi chcel odísť keď mal zaručené že ho kupia za 300mil.
Ak by bol taký charakter tak by ho nekontaktoval a požiadal by o uvolnenie z klubu ale Messi si nechal zadné vrátka a až potom spravil krok...
Nechcem kritizovať Messiho zbižnujem ho ale toto dosral...
Respekt Messiho voci klubu.
Respekt Barta k hracom.
Messi bohuzial stratil trpezlivost a Barto je potkan bez chrbtovej kosti.
Navyše celý tím spohodlnel a Valverde ich presvedčil, že na vyhrávanie sa netreba moc nadreť, stačí to nejak pretrpieť, nejaké góly snáď vďaka Messimu dáme.
A či už sa to niekomu páči alebo nie Barcelona má čo robiť aby obhájila heslo viac ako klub.
Nemožeš porovnať Messiho a Xaviho a Iniestu.
Messi je boh fotbalu nikdo lepší nebol ale po ľudskej stranke je Xavi a Iniesta uplne niekde inde...
Ak by klub nevyhadzoval Suareza a Koeman by nepovedal údajne že hračom končí rozhodovanie a priamo Messimu tak by neodišiel Moj názor
A mali voči fans a klubu tolko rešpektu že išli mimo EU aby nehrali proti barcelone...
Ale messi podla info čo su dostupné 2 dni riešil zadne vrátka zo City. Ak by mu povedali nie tak by ticho sedel doma a nikam by neodchádzal to je od neho zle...
Ak by naozaj tak miloval klub tak by to nespravil lebo fan a klub mu dali všetko (nemyslím barta) a myslím si že klub mu dal až moc velkú moc aby on mal velke slo pri vybere hračov a trenerov ...?! Inom klube to nebude mať na 100%
Ak by Messi dal nap.na instagram že je smutny a že nie je spokojný z vedením a tak že končí a až potom by mu posielali ponuky ešte možno to by som ako tak bral ale on nikomu nič nepovedal ani klubu! Zavolal pepovi či by mohol prisť a až potom odfaxoval že sko končiť a zadarmo:) ako taktok by sa nemal chovať určite nie
Ja iba hovorím že Leo je iba jeden a už nikdy nebude. Mal tu zostať ešte dva roky a pri ňom sa malo budovať nové mužstvo. A keď niekto dúfa že Stegen, Semedo, Jong, Fati a spol začnú vyhrávať tituly tak nech dúfa. Popredné kluby v Lalige ich rozoberú na drobné. Je to môj názor. Nemusíš súhlasiť nikoho o to nežiadam. Spomeň si o rok že tu bol jeden čo to spomenul. Nič viac.