Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-08-10 14:55:35
"V troch prípadoch sa pokúsil o dribling". Nechcem zhadzovat jeho vykon lebo to bol svetly zjav ale toto je presne nasa bolest, ze individualne presadenie sa a precislenie super je u nas okrem Lea a Fatiho na bode mrazu. A to este nehovorim, ze ak si dobre pamatam tak vacsina jeho driblingov bola pri ciare vo velmi zlej pozicii.
2020-08-10 14:56:56
Jediny zaloznik co dokaze urobit aspon nieco 1na 1
2020-08-10 15:22:16
Mně se líbí, jak ve Španělsku je ten tlak na ty hráče. Nestačí pochvala, tady se udělá článek s jeho výkonem a k tomu se dodá, že od teďka čekáme jinou tvář a pouze podobné výkony. Od 17 letého Fatiho se čeká táhnutí celého útoku. Když nedejbože se to nepovede, tak mu noviny naloží. Jiné země mají také bulváry a podobné, ale pořád od médií nejde nikdy takovej tlak na hráče.
2020-08-10 18:44:30
Nevím no, jako na mě de jong působí neutrálně, občas se mi zda jako by s tou jeho defenzivní rolí nebyl uplne spokojený a spise vyráží dopředu místo toho aby tvořil rychle kombinační nahrávky. Nevim jako za mě je porád nase nejlepší DM busquets. Ale chtel bych aby uz na dm zacinal de jong a pred nim puig a coutinho - mozna by si vic uvedomil defenzivni povinnosti