Barcelona porazila Villarreal na Estadio de La Ceramica až 5:1, ale tento výsledok neodráža priebeh zápasu. Domáci strelili ďalšie tri góly, ale tie im právom neboli uznané. Navyše nastrelili aj konštrukciu brány a prehrávali súboje s Ter Stegenom. To však neospravedlňuje podlé útoky na 17-ročného Lamine Yamala.

Najprv ľavý obranca Sergi Cardona a potom pravé krídlo, odchovanec Barcelony Ilias Akhomach ukázali svoju neschopnosť prehrávať bezhlavým útočením na nohy Lamineho Yamala. Podľa Archivo VAR mal v prvej situácii rozhodca ukázať Cardonovi červenú kartu za účelové kopnutie 17-ročného mladíka. Našťastie sa mladej hviezde Barcelony nič vážne nestalo.

zdroj: archivoVAR
foto: sport.es

Diskusia

8 komentáre
2024-09-22 21:20:35
Cardona aj Akhomach duté hlavy. Na konci zápasu za stavu 1:5 spravia takéto fauly. Cardona v kľude mohol fasovať červenú.
2024-09-22 21:20:57
ak by takto faulovali mbapeho alebo viniho urcite by letela karta. nejde o to len akym stylom sa to stalo ale aj za akeho stavu a nato mal rozhodca riadne zakrocit a udelit cervenu bezohladu nato ci to bolo na yamala alebo hociktoreho hraca v lige.