Po štvrtkovom zápase Kráľovského pohára medzi Gironou a Orihuelou, ktorý Katalánci vyhrali 5:2, Portu hovoril o nedeľňajšom súboji svojho tímu s Barcelonou. 31-ročný hráč ubezpečil, že Girona chce proti Barçe hrať ako rovný s rovným.

"Tabuľka hovorí, že máme veľmi vyrovnanú úroveň. Momentálne sme nad nimi, a ak sme po 15 kolách v tejto pozícii, je to preto, že sa nám darí. Tím reaguje dobre a Barçy sa nemusíme báť. Na Montjuïc ideme hrať ako rovný s rovným, najlepšie ako vieme."

"Nemám zázračný recept, ale môžem povedať, že toto mužstvo ide až do konca, nezáleží na tom, kde hrá a proti komu. Budeme hrať svoju hru. Tréner pôjde až do konca so svojou myšlienkou, ktorou je útočiť, a mužstvo nechá na ihrisku život, ako to robilo v posledných zápasoch."

"Vedeli sme, že to nebude ľahké. Odohrali sme veľmi dobrý prvý polčas, ale prehrali sme po dvoch góloch z pokutových kopov. V druhom polčase sme videli tímovú odpoveď, dokázali sme otočiť zápas a celkovo sme boli veľmi dobrí. Na pohár sa veľmi tešíme. Ak sa dostanete do rozhodujúcich fáz, máte šancu hrať v Európe a na to myslíme."

zdroj: as.com
foto: twitter/girona

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.