Stredopoliar FC Barcelona priznal, že na Camp Nou je silná konkurencia a to mu sťažuje minúty na jeho obľúbenej pozícii v tíme. Hráč však výzvu prijal a dúfa, že sa mu podarí vybojovať v základe stále miesto.

"Mám to tu ťažké, pretože tu hrávajú tí najlepší v histórii," povedal Cesc v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport. Cesc by chcel hrať na tej pozícii, ktorú háji Lionel Messi a to je tá najtvrdšia konkurencia, akú mohol bývalý kapitán The Gunners dostať. Priznal, že aj preto sa mu lepšie hrá v reprezentácii Španielska: "V národnom mužstve Leo nie je," povedal.

Fabregas už síce nehrá pod vedením Pepa Guardiolu, ale zdôraznil, že trénera zo Santpodor obdivuje: "Pep bol mojim idolom už od detstva a aj preto na drese nosím číslo 4. Keď som do Barcelony prišiel vo veku 11 rokov, bol kapitánom prvého tímu. Som veľmi hrdý na to, že bol mojim trénerom," uistil.

"Teraz však mužstvo vedie Tito Vilanova a robím všetko tak isto, ako za čias Pepa; tréning, príprava na zápasy, fyzická práca, taktika... Jediným rozdielom je spôsob komunikácie, ale to je pochopiteľné."

"Arséne Wenger bol môj učiteľ, môj športový otec, ktorý mi dal všetko. Po mojom návrate do La Ligy ma zaskočilo, že je vyrovnanejšia ako Premiership. V Anglicku získate titul ľahšie, pretože ak prehráte päť či šesť zápasov, stále máte na titul šancu. V hornej časti tabuľky je väčšia konkurencia."

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.