José Mourinho dnes bude fandiť Chelsea, aby Barcelonu z Ligy Majstrov vyradila. Na tlačovej konferencii pred zápasom s Bayernom, tréner Realu Madrid vyhlásil, že najdôležitejšou súťažou je domáca liga a nie Liga Majstrov.

"Mám dosť svojich problémov so zajtrajším stretnutím, ale treba priznať, že každý kto sleduje futbal, musí tieto odvetné stretnutia Ligy Majstrov pozerať. Osobne ak by Barca hrala s Milánom, Arsenalom alebo iným tímom, bolo by mi jedno kto vyhrá, ale pokiaľ ide o Chelsea alebo Inter, musím na rovinu priznať, že držím týmto tímom. Svojim bývalým hráčom prajem veľa šťastia," povedal Mourinho.

"Tento zápas si pozriem ako fanúšik futbalu, budem sa tešiť futbalu, ale zameriam sa na to, aby sme postúpili do finále. Musíme sa sústrediť len na seba," dodal.

Mourinho na tlačovke porovnával aj domácu súťaž z Ligou Majstrov: "Nemôžem povedať, žeby Liga Majstrov bola dôležitejšia ako domáca súťaž. Vždy je lepšie vyhrať ligu, nie Ligu Majstrov," povedal.

O zajtrajšom zápase Realu Madrid s Bayernom Mníchov povedal: "Aby som bol úprimný, na semifinále šťastie nemám. Prv sme dostali gól, ktorý nemal platiť, pretože lopta neprešla za bránkovú čiaru, rok neskôr sme prehrali na pokutové kopy, kde sme nemali šťastie, o ďalší rok sme prehrali spôsobom, ktorý si doteraz pamätá každý," dodal.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.