Tréner Girony Míchel Sánchez v rozhovore pre rozhlasovú stanicu RAC1 priznal, že by chcel, aby sa Oriol Romeu aj Éric García vrátili do Girony na ďalšiu sezónu. 48-ročný tréner tiež dúfa, že bude mať k dispozícii Aleixa Garcíu, o ktorého sa zaujímala Barca.

"Oslavovali sme úspech, pretože sme sa zapísali do histórie a postup do Ligy majstrov bol na začiatku sezóny nemysliteľný, aj keď je pravda, že do konca sezóny zostávajú ešte štyri zápasy a my chceme pokračovať v písaniu histórie, pretože chceme byť bližšie k titulu."

"Aby bolo jasné: chcel by som, aby sa Éric García a Oriol Romeu vrátili do Girony. Obaja by boli špičkovými akvizíciami a bol by som rád, keby sa vrátili. Dúfam, že v budúcej sezóne uvidím aj Aleixa Garcíu, pretože má platnú zmluvu."

"Mám sen a stane sa to vďaka každodennej práci s týmto klubom. Snažil som sa urobiť všetko pre rozvoj a nemyslím si, že tento klub dosiahol svoj strop. Pred začiatkom sezóny, a dokonca aj pred sezónou, som Quiquemu Cárcelovi povedal, že budeme v prvej osmičke. Je pravda, že odišli hráči ako Oriol Romeu, Taty Castellanos, Riquelme a Santi Bueno, ale tréningy boli veľmi dobré a to mi dodalo veľkú dôveru v tím."

Medzitým sa dnes Pere Guardiola ako zástupca Girony stretol s Joanom Laportom v kancelárii FC Barcelona:

zdroj: RAC1
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-05-06 18:28:45
Na tomto trenerovi vidno, ze rozumie svojmu remeslu. Kvalifikovali sa do LM, mozno skoncia na 2 mieste za realom, po 34 kolach ma Girona viac bodov ako Barca, strelili viac golov, menej dostali, oba vzajomne zapasy vyhrali a to vsetko len za zhruba 7 % rozpoctu aky ma FC Barcelona.
2024-05-06 23:31:16
Ať si je klidně vezme oba