Ansu Fati sa po sezóne strávenej na hosťovaní v Brightone vracia do Barcelony, aby sa pripojil k tímu pred sezónou 2024/25. Nájde sa pre neho miesto v Xaviho projekte?

Dnes popoludní Brighton, ktorý už v tejto sezóne o nič nehrá, nastúpil v domácom zápase proti Aston Ville, ktorá bojuje o udržanie štvrtého miesta, ktoré jej zaručuje postup do Ligy majstrov. Čajky vyhrali 1:0 po góle Joãa Pedra, ktorý skóroval v 87. minúte, pričom Ansu Fati strávil celé stretnutie na lavičke.

Bolo to už tretie stretnutie po sebe, v ktorom mladý Španiel sedel výhradne na lavičke. Zdá sa, že Roberto de Zerbi už s Ansu Fatim nepočíta, pritom ešte nedávno bolo možné, že taliansky tréner skončí v katalánskej metropole a mladého futbalistu si vezme so sebou.

Podľa medializovaných informácií Barça už hráča vyradila a nepočíta s ním vo svojich plánoch na budúcu sezónu. Problémom pre prípadného kupca by mohol byť Fatiho vysoký plat, preto sa ako o možnej destinácii pre 21-ročného hráča hovorí o Saudskej Arábii.  Samotný Fati ústami svojho agenta Jorgeho Mendesa neustále komunikuje svoju túžbu zostať v klube, kde by mohol nahradiť Joãa Felixa, ak sa Barça nedohodne s Atléticom Madrid.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2024-05-05 19:55:53
No vidíš Ansiku už nikoho nezajímáš.
2024-05-05 21:47:59
skončený hráč bohužial, niekde do Talianska do slabšieho klubu kde bude hrať základ a nech sa rozohra, ale na velko klub to už nieje