Sergiño Dest má roztrhnutý krížny väz v kolene, čo znamená, že v roku 2024 už nebude hrať. Doteraz všetko nasvedčovalo tomu, že PSV kúpi Američana z Barcelony za dohodnutú sumu 10 miliónov eur, ale vážne zranenie môže tieto plány prekaziť.

Ako informoval Fabrizio Romano, PSV Eindhoven chcel aktivovať odstupnú klauzulu Sergiña Desta vo výške 10 miliónov eur, pretože je s 23-ročným hráčom veľmi spokojný, ale zranenie krížneho väzu by mohlo zmeniť situáciu pri rokovaniach.

To však neznamená, že holandský klub sa Američana vzdá. Samotný tréner PSV Peter Bosz nedávno povedal, že si ho chce v tíme udržať. Skutočnosť, že Dest bude mimo hry dlhé mesiace, však znamená, že Holanďania možno budú chcieť rokovať s Barcelonou o nižšej výkupnej sume, ako je dohodnutých 10 miliónov eur.

Barcelona, ktorá s Destom vôbec nepočíta, pravdepodobne bude súhlasiť s rokovaniami, pretože bude ťažké nájsť iný klub, ktorý by mal záujem o takého vážne zraneného futbalistu.

Dnes sa Sergiño Dest podelil s fanúšikmi o svoje pocity po tom, ako sa dozvedel o diagnóze:

"Hej, fanúšikovia, to je Sergiño. Chcel by som vám osobne poskytnúť aktuálne informácie o mojom zranení. Roztrhol som si predný krížny väz. Keď som sa to dozvedel, bolo to veľmi bolestivé. Budem mimo hry dlhší čas. Čoskoro sa podrobím operácii a začnem proces rekonvalescencie. Bude to pre mňa ťažké. Viem, že sa z toho dostanem silnejší, som si tým istý. Teraz treba dúfať v to najlepšie a opäť nájsť svoju starú verziu. Čoskoro sa uvidíme."

zdroj: @fabrizioromano
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-05-01 17:53:58
Kuva to je smůla to se může stát jen Barce😪