Ako sa blížime k letnému prestupovému obdobiu, začínajú sa formovať plány Barcelony. Ako už bolo uvedené, hlavnými cieľmi Blaugranas sú špičkový pivot, ľavé krídlo, a ak to financie dovolia, aj Bernardo Silva. Zároveň je v súčasnom kádri niekoľko hráčov, ktorých budúcnosť nie je ani zďaleka istá.

Jednou z takýchto hviezd je Ronald Araujo. Uruguajský internacionál je bezpochyby kľúčovou súčasťou Xaviho plánov pre súčasnosť i budúcnosť. Finančná situácia klubu spolu so záujmom, ktorý vyvoláva, však nechávajú otvorené dvere pre jeho odchod.

Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Bayern Mníchov aj Manchester United majú o Ronalda Arauja veľký záujem a naďalej trvajú na jeho podpise z Barcelony. Araujo je jedným zo súčasných kapitánov Barcelony a v klube si ho veľmi vážia. Výkony proti tímom ako PSG a Valencia však vyvolávajú určité obavy.

Napriek tomu sa naznačuje, že by sa mohla pripravovať nová zmluva pre uruguajského internacionála, s ktorým sa vedú rozhovory. Bayern Mníchov a Manchester United však naďalej trvajú na jeho podpise v letnom prestupovom období. A ak sa objaví ponuka, ktorú Barcelona považuje za príliš dobrú na to, aby ju odmietla, odchod stopéra by nemusel byť úplne vylúčený. Araujo vždy tvrdil, že je v Barçe šťastný, ale ešte sa uvidí, či bude v klube aj v sezóne 2024/25.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-05-01 14:35:28
Jestli budeme prodávat hráče kterým se nevydaří dva zápasy tak to bude kure..ky zajímavé🤣🤣🤣
2024-05-01 16:30:47
Přesně tak Rasto vždyť my chceme prodávat to nejlepší co máme ale...neumíme peníze investovat tím nejlepším směrem.Prodáme supr hráče a koupíme zato dvě kopyta...za jednoho Arauja dva Lenglety...můj názor no🙄