Hneď ako Xavi oznámil svoje rozhodnutie odísť, jedným z hlavných kandidátov na jeho nahradenie na trénerskej lavičke Barçy bol Hansi Flick. Táto možnosť nabrala na sile, keď sa agentom nemeckého trénera stal priateľ Joana Laportu Pini Zahavi. Očakávalo sa, že prípadná stávka na Xaviho rozhnevá Zahaviho, ktorý sa môže pomstiť v prípade Roberta Lewandowskeho.

Joan Fontes, jeden z členov podcastu Bar Canaletas, uvádza, že nezáujem Joana Laportu o Hansiho Flicka viedol k veľkému hnevu Piniho Zahaviho a to by mohlo mať následky už toto leto. Podľa Fontesa, ak Laporta chcel dosiahnuť odchod Roberta Lewandowskeho, aby ušetril na vysokom plate Poliaka v budúcej sezóne, Zahavi, ktorý je zároveň agentom Levyho, mu vôbec nepomôže.

Robert Lewandowski opakovane ubezpečil, že chce zostať v Barcelone aj ďalšiu sezónu a médiá tvrdia, že klub nemá v úmysle vynútiť si jeho odchod, ale počíta s vysokými ponukami, okrem iného aj zo Saudskej Arábie. Samozrejme, konečné slovo bude mať samotný hráč, ale ak sú správy Joana Fontesa pravdivé, rokovania nemusia byť vôbec jednoduché.

zdroj: twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.