Nemecký gólman poskytol pre médiá krátky rozhovor pre prehre Barcelony v El Clásicu.

"Musíme sa pozrieť na seba. Dnes sme neboli v najlepšej defenzívnej forme. Takéto veci sa nám nemôžu stávať. Na jednej strane nemáme ligu vo svojich rukách a na druhej strane to bola ťažká rana."

"Ťažko sa na to hľadajú slová. Je to súhrn mnohých vecí. Neboli sme na takej úrovni konkurencieschopnosti, na akej sme mali byť. A to nás stálo veľa bodov."

"Neuznaný gól? Neviem nájsť slová, ktorými by som vysvetlil, čo sa stalo na bránkovej čiare. Je to hanba svetového futbalu. Na svete sa míňa veľa peňazí, ale nie na to, čo je dôležité. Nemám slov."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-22 07:11:30
Podle mne sporný, ale mohli ho uznat.
2024-04-22 09:20:25
Celý španělský svaz je neskutečná žumpa plná sraček ! To že nemají do dneška technologii která je schopná rozpoznat zada míč překročil brankovou čáru, je naprosto nepochopitelný ! Tedy ..... pro normálního člověka - pro rozhodčí, kteří si pískají vlastn ligu je to asle vcelku fajn :) Stejné je to i s technologií VAR - nechápu, jak včera s VARem mohl REAL kopat tu penaltu, kterou všichni museli vidět že nebyla...... Je to špína, hnus, vostuda ..... a radost z takovýho titulu bych mít nemohl.